Как да изберем правилният модел дънки според фигурата?
Всяка жена иска да изглежда перфектно, независимо дали носи паанталон, рокля или пола. Дънките са едни от най-предпочитаните дрехи,  с които може да се чувстваме удобно, красиво  и стилно. Когато избирате дънки, е важно да се съобразите с основните характеристики на вашата фугира, за да подчертаете предимствата ѝ и да скриете недостатъците. Основните типове фигура са ябълка, круша, пясъчен часовник и банан към тях може да се прибави и закръглената фигура на по-пълните жени. В тази статия ще се спрем на подходящите модели дънкови панталони за всяка отделна фигура.
Дънки тип цигара или наричани още скини джинс, които са тесни около крачола и идеално прилепнали по крака , са подходящи за жени с тип фигура банан, пясъчен часовник и круша. Този модел трябва да избягват жените с фигура ябълка и закръглените жени, защото подчертават бедрата и дупето.
Класическият тип дънки отиват на жени с фигура пясъчен часовник, круша, ябълка и закръглените жени, а трябва да се избягват от жените с фигура банан. Този модел визуално скрива излишното тегло, но кара слабите момичета да изглеждат още по-слаби. 
Отпуснатите дънки са подходящи за жени с фигура пясъчен часовник, ябълка и банан, а не се препоръчват за жени със закръглена фигура и тип круша. Този модел дънки подчертават талията и скриват недостатъците на бедрата, но с тях ниските момичета ще изглеждат още по-ниски. 
Дънки с висока талия са подходящи за фигура банан, пясъчен часовник и закръглена фигура, а не се препоръчва на типовете фигура ябълка и круша. Моделът скрива недостатъците на талията и бедрата, но намалява височината, заради което не бива да се носи от по-ниски момичета.


Средната дължина на талията при дънките е подходяща за жените с тип фигура круша, закръглената фигура и пясъчен часовник. Моделът не отива на фигура ябълка и фигура банан. С тези дънки най-добре се подчертава талията.
Моделите с ниска талия отиват на фигура ябълка, банан и пясъчен часовник, не са подходящи за закръглената фигура и фигурата тип круша. Този тип дънки подчертава дупето и кара краката да изглеждат по-къси.
Дънките тип чарлстон са подходящи за фигура ябълка, закръглена фигура и пясъчен часовник, а трябва да се избягват от жените с фигура на круша и банан. Моделът намалява визуално горната част на тялото, като с тях рамената ви изглеждат по-тесни.

Дънките с широк крачол изглеждат най-добре върху жените със закръглена фигура, тип ябълка и пясъчен часовник. Не са препоръчително за фигура банан и круша. Моделът прикрива недостатъците по бедрата и дупето, но с тях ще изглеждате по-ниски.
Всяка жена , разбира се на първо място трябва да се хареса, когато се погледне в огледалото. Ако прецени, че дънките които са й любими и стоят добре, ще повдигне самочувствието си и така , ще изглежда прекрасна и в очите на другите. Кой е вашият любим модел дънки?


За още полезни,интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Прочетете още ...

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.