50 идеи за миниатюрни татуировки за гърбаГърба е едно от най-предпочитаните места за татуиране. Много хора влагат в тях символичен смисъл, други ги правят просто за красота. Татуировката по тялото на човек, в действителност може да разкрие много за самоличността му. Има много различни видове татуси от които може да си изберете, за да изразите себе си.
Много жени предпочитат минималистична татуировка на гърба и врата. Често се спират на татто надписи, които представляват някаква сентенция, любима мисъл или просто нещо, което носи силен емоционален заряд.
Дамите, които желаят татуировка на гърба , избират най-често татуировки на цветя, пеперуди, ангелски крила, птици, лапички или животинки, които изразяват нежност и любов. Тъй като знаем, че татуировката е за винаги, нейният избор не е лесна работа. Дълго време обмисляме, разглеждаме, докато се спрем на най-подходящата и сполучлива за нас.

За да ви улесним във вашия избор, подбрахме 50 от най-впечатляващите минималистични татуировки за гръб. Изберете дизайн за вас или за половинката ви. Взаимствайте идеи и ги доразвийте , според личните ви предпочитания. Важно е да не забравяте, че татуировката е за цял живот, затова внимателно я подберете така, че да отговаря на вашата индивидуалност. Не се влияйте от модата, тя е преходна, важно е какво вие желаете.

Информирайте се повече за татуирането, преди да се решите на тази важна стъпка. Определете мястото за татуиране. Изберете по-безболезнено такова - гърба е чудесен избор. Изберете правилното студио за татуиране и се доверете на специалистите. Питайте за всичко свързано с хигиената на татуиране, все пак здравето ви е на първо място. Ако вече сте се решили да направите своя татус или искате да имате втори или трети, бъдете грижовни за кожата си след татуирането. Не сваляйте превръзката поне два часа. Следвайте прилежно инструкциите на татуировчика ви. Мястото заздравява 7-10 дни след татуировката.
Бихте ли си направили татуировка на гърба и каква би била рисунката? Или вече може би имате подобен татус?
За още полезни,интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.


Прочетете още ...

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.