40 бързи прически за лятото и плажа
Когато температурите на вън са над 30 градуса, всички търсим прохлада. Дамите с дълги коси знаят, че е трудно да се открие прохлада, ако косата не е вързана. Ако вече ви е омръзнало да връзвате косата си на обикновена опашка или висок кок и търсите нещо по-забавно и интересно, което да ви открои от всички останали, попаднали сте на точното място. В галерията от снимки ще видите по няколко различни начина за постигане на вдигната коса, висока опашка, плитки оформени в кок и много други предложения. Изберете най-лесният за вас начин. Особено интересни предложения представляват прически с шал вплетен в косата. С негова помощ не само по-лесно прибирате косата, но и със сигурност няма да останете незабелязана.

Прическите, които сме подбрали не се правят трудно, можете бързо и лесно да вдигнете, сплетете или привържете косата си, така че да не притесняват летните горещини. Необходимо е да си приготвите няколко различни по големина ластички и фиби и сте готови да започвате.
Изгледайте следващите видео материала за харесате, прическата която най-добре смятате , че ще стои на вашата коза и визия. Не пропускайте и галерията от снимки, в която ще видите 40 лесни прически за лятото и плажа. Споделете с нас и вашата лятна прическа за плажа в нашата фейсбук група Красива жена - мода, козметика, здраве.

 


КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.