Две лесни и бързи идеи за къдрава коса без маша
Всяка дама, която има дълга права коса й се иска да има къдрици. Обикновено къдриците се правят с преса, но тя си има както предимствата, така и недостатъците. Ежедневното третиране на косата с маша,преса или ролки, независимо от балсамите и маските, които се ползват за предпазване на косъма не е много полезно за косата. Затова в тази статия ще ви покажем две лесни и бързи идеи, как да си направите невероятни къдрици.
И двете идеи може да приложите след баня, когато косата ви е леко влажна. Важно е да изчакате косата да изсъхне хубаво, колкото повече стоите толкова по-богати къдрици ще постигнете.


Първа идея
Разделете косата си докато е още влажна на две равни части. Преметнете ги на гърдите си и започнете да ги усуквате навън от лицето си и завържете краищата им. Завържете двата края един за друг. Оставете косата ви да изсъхне, колкото повече чакате, толкова по-добър ще е резултатът. Махнете ластиците и се насладете на страхотните вълни.


Втора идея
Разрешете косата хубаво докато е още влажна. Разделете я на няколко части, колкото повече толкова по-добре. Започнете да усуквате всяка част, докато не започне да се навива сама около себе си. Закачете всяко получено кокче с фиба. Изчакайте няколко часа, за да изсъхне хубаво косата. Махнете фибите и вижте резултата, ще останете очаровани.

За още полезни,интересни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.