Да изберем дизайн за следващият си маникюр




Когато дойде момента да се сменя цвета на лака и да се поднови дизайна на вече поолющеният маникюр, всяка жена се оглежда за интересен и атрактивен вариант. Първото нещо което правим е да изберем подходящ цвят , както за сезона, така и за дрехите и стила на обличане. Следващата стъпка е да изберем дали да нанесем само едноцветен лак или да направим декорация с ваденки, шалони, камъчета, брокат, блясък и друго, или да нарисуваме прекрасна картина върху ноктите си.Следва разбира се, най-приятната част , да отворим компютъра и да разгледаме идеи, които предлага Красива жена. Не забравяйте, че всяка идея за маникюр в снимки, която ви предлагаме , може да използвате като смените цветовете с подходящи за вас. Ако идеята ви се стори трудна за изпълнение в къщи, може да я покажете на вашата маникюристка, тя знае как да я пресъздаде по най-блестящият начин.

Важно условие при избора на дизайн за следващият ви маникюр е , да прецените какъв вид и стил маникюр да изберете. Ако ви предстои официална вечеря или повод, канени сте на рожден ден или имате делова вечеря, изберете по-стилен и официален маникюр с умерено използване на цветови комбинации и декорации. Черно и бяло, завършено със сребърен или златен брокат е класическата визия на официален стил на ноктите. Ако търсите ежедневни варианти, избора е огромен. В ежедневния маникюр, може да експериментирате и имайки предвид, че е лято - сезона на цветовете, може да изберете ярки, наситени и неонови нюанси.

За деловия маникюр, необходим ви за една бизнес среда, използвайте по-светли и пастилни тонове, които трябва задължително да са съчетани с вкус. Класическият червен лак е винаги подходящ. В тази статия сме подбрали, няколко свежи идеи, които се надяваме да ви помогнат да изберете следващият си маникюр. Харесахте ли си идея? Споделете я с нас в нашата фейсбук група - Красива жена.




Вижте и следващите видео предложения за летен маникюр. Когато гледате видеото, не забравяйте да обърнете внимание и на дребните детайли, като разположение на елементите на рисунката , спрямо повърхността на нокътната плочка или други тънкости. Това е важно условия за сполучлив и красив маникюр.

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.