Какво да направим, ако искаме професионално направен маникюр?
Когато дойде време да сменим маникюра си, първата и най-логична стъпка е да си запишем час в най-близкия и удобен Салон за красота. Следващият въпрос, които възниква е какъв дизайн да изберем? Огромното разнообразие от цветове и дизайни понякога могат да бъдат доста объркващи. Искани се да пресъздадем върху ноктите и от това и от това и от това ... но в крайна сметка трябва да се спрем на един вариант. Нашият съвет в тези случай е да прегледаме какви идеи за маникюри предлага интернет пространството, след което да си зададем въпроса с какви дрехи бихме били през следващата седмица , имаме ли случай на официална вечеря или сме поканени на рожден ден и не на последно място в какво настроение сме.

Дали ни се носи нещо плътно и тъмно или бихме заложили на по-светлите и ефирни цветове. Също така важно е да преценим и дължината на ноктите, дали се налага изграждане, ноктопластика и др. По-голяма част от идеите за маникюр са подходящи за всяка дължина и форма, но има такива които са по-специфични и са подходящи например само за къси нокти или само за бадемова форма. След като сме избрали най-невероятната идея за нас, следва я покажем на маникюристката, за да може тя професионално да я пресъздаде върху нашите нокти. Най-добрият и удобен начин е да свалите снимката на телефона си, за да може да се избегнат неточностите при обяснението на рисунката или декорацията.

Ако пък маникюристката ви е позната, може да изпратите през електронна поща или през  социалните мрежи. Винаги можете да смените цветовете на избраната от вас идея, в зависимост от това какъв стил и цвят са дрехите ви или имате ли определен дрескод на работното място.
Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящата идея за маникюр за вас. Избрахте ли си дизайн на вашият следващ маникюр? Споделете го в нашата фейсбук група - Красива жена - козметика, мода , здраве.

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.