Как да изберете удобен и красив сутиен?
Сутиенът е едно от нещата без които една жена не може. Освен визията, цвета и материята, трябва да имаме още няколко важни неща предвид. Знаете ли  как да го подберете правилно? Под правилно имаме предвид, да ви е удобен, да не ви стяга, да изглежда естествено и елегантно.
При избора на сутиен трябва да знаете, че коланът му (основата) е онази част от него, която осигурява 80% от опората на гърдите. Неговият размер определя доколко той ще ви е удобен за носене. Когато мерите сутиен, е необходимо да го закопчеете на последното най-външно копче. Ластикът трябва да минава точно по хоризонтална линия и да има достатъчно място да пъхнете показалеца си между него и тялото си.


Освен визията, цвета и материята, трябва да имаме още няколко важни неща предвид.
Сутиенът не е просто красив аксесоар към ежедневния и вечерен силует – той трябва да държи гърдите в правилна позиция и да улеснява всяка една ваша дейност. Ако сутиенът е добре подбран, гърдите ви трябва да са разположени точно по средата между лактите и раменете. Ако позицията е друга, това може да предизвика неудобство и други, по-сериозни проблеми.
Следващият елемент, който е натоварен с тежестта на гърдите, са презрамките. Върху тях ляга 10-20% от тежестта на бюста. Много е важно да не се смъкват, а да стоят фиксирани така, както сте ги нагласили. За целта е от особена важност презрамките да са зашити близо до центъра на гърба.
Сутиенът винаги трябва да прилепва плътно по вас. Не си мислете, че свободното поставяне е по-удобно. Най-добрият вариант да проверите дали моделът точно ви пасва е да поставите пръсти под закопчалката. Ако можете да пъхнете повече от два пръста, значи не е достатъчно прилепнал и е добре да го смените.
Сутиенът не е просто красив аксесоар към ежедневния и вечерен силует – той трябва да държи гърдите в правилна позиция и да улеснява всяка една ваша дейност. Ако сутиенът е добре подбран, гърдите ви трябва да са разположени точно по средата между лактите и раменете. Ако позицията е друга, това може да предизвика неудобство и други, по-сериозни проблеми.
Освен че е добре да подберете сутиен, който изглежда добре сам по себе си, трябва да обърнете внимание и на това как стои под вашите дрехи. Имайте предвид, че някои модели могат да ви стоят добре до момента, в който не се облечете и след това да създават неправилна форма на гърдите ви.
Най-важно е когато избирате сутиен на първо място да ви е удобен и след това да изглеждате добре в него. От значение е и материята. Трябва да е памучна и дишаща в противен случай, може да ви създаде доста проблеми. 
Ако сутиенът ви се размества – с пръсти го хващате между чашките и го намествате, или се качва високо или пада ниско на гърба, означава, че не сте с правилния размер за вашия бюст, също така гърдите не трябва да се показват над ръба на чашката или да "пропадат" в нея.
Животът на един сутиен при добра грижа, е приблизително 200 носения. А добра грижа ще означава да не се съхранява на топка в гардероба или да се простира без да се изпънат чашките. Ако започнат да стърчат ластици и банели от него, значи е най-добре да го смените.
КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.