Как да изберем най-подходящия размер чанта - малка или голяма?Няма жена, която да не обича да изглежда красиво, елегантно и естетично със своите дрехи, обувки, чанта, аксесоари. Дамските чанти освен, че са удобен аксесоар в които се събират необходимите вещи, те също допълват чудесно визията . Голям плюс ще бъде,  ако чантата е функционална, но пък и да изглежда добре тогава наистина ще става въпрос за чудесно модно предложение. За някои дами е от голямо значение размера на дамската чанта. От едната страна са дамите, които са по – организирани  и побират всичко необходимо в малка чанта , но елегантна. Останалите носят целия си женски свят  в дамската чанта и необходимостта от голяма дамска чанта е задължителна.
Преди да изберете каквото и да била чанта помислете за формата, размерът и дължината й. Тези три елемента определят визията. Размерът на чантата трябва да бъде пропорционален на тялото.  Повечето жени изглеждат добре с чанти, които висят до средата на торса. Високите и стройни дами изглеждат добре със среден размер чанта. За жените с по–нисък ръст не се препоръчват големи дамски чанти, защото те допълнително ще смалят ръста. Големите чанти са крайно необходими когато се налага да поберете много принадлежности, те са подходящи защото са обемни и издръжливи. Предлагат се от няколко вида материал, но най – разпространени са от кожа или плат, формата им е квадратна или правоъгълна. Някои са отворени, други имат по–няколко разпределения и улесняват търсенето на вещите. Почти винаги имат дълга дръжка с която може да ги носите през рамо. Дамски чанти с различни декорации , като мъниста, ципове, пайети, шарени щампи ги носете с по – изчистени дрехи. 

Малките дамски чанти, притежават особен чар. Повечето жени ги използват за официални или празнични поводи. Този тип чанти са идеалното допълнение към официална рокля или костюм, с  тях ще излъчвате още повече елегантност и  стил. Малките дамски чанти освен, че се носят в ръка има и такива, които се носят през рамо и са по ежедневен стил. Те могат да се впишат успешно в колекцията ви, когато не ви е необходима чак толкова голяма дамска чанта. Чантите тип плик също са толкова елегантни колкото и стилния клъч, но те позволяват да носите повечко неща в ръка.
Не забравяйте, че чантата  винаги трябва да бъде съобразена с повода на който отивате или с това дали работата ви е строго делова или може да си позволите по-свободен, фриволени и спортен стил. Жените обичат да бъдат харесвани и да получават комплименти за външния си вид, облеклото съчетано с перфектната и модерна дамска чанта ще бъде гарантиран успех затова. 
Кои е вашият любим и удобен размер на дамска чанта?

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.