Идеи за маникюр от Татяна Бузикина
Всяка дама иска да има интересен, различен и модерен маникюр. Интернет пространството предлага невероятен избор от идеи, но понякога в голямото много се объркваме и накрая съвсем не знаем, какъв точно дизайн искаме за нашите нокти.
В тази статия ще видите  няколко модерни идеи за маникюр  на Татяна Бузикина - професионален маникюрист. Тя ни предлага професионално изпълнени абстрактни решения, които може да ползвате, когато ви е необходим маникюр за по-специален повод и искате да бъдете забелязана.
Освен абстрактен маникюр в галерията от снимки, ще намерите красиви, свежи, актуални и лесни рисунки на пеперуди и цветя, които ще освежат ръцете ви и ще създадат лятно настроение. Можете да използвате предложенията на Татяна Бузикина, като акцент върху един или два нокътя, но ако имате художествени умения може  и на всички нокти. 
Невероятното изпълнение на мини морска мидичка грабва с професионалното си изпълнение и е прекрасна идея за морската ви почивка.Ако пък искате да имате декорация с плод, почерпете идея и ако ви е трудно, покажете снимката на вашата маникюристка и тя знае как да направи ноктите ви неотразими. Обърнете внимание и на лесните предложения тип "монограм" /вензеля/, които с помощта на тънка четка лесно може да нанесете върху цветна основа. Коя от идеите на Татяна Бузикина ви допадна най-много?

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.