Идеи за морски маникюр - дизайн за професионалисти
В летните горещини маникюр с морски елементи е особено актуален. Всичко морско - котвички, делфинчета, морски звезди и пейзажи, вълни, създава усещане за приятен морски полъх. Специфичното за тези декорации е тяхната трудност и техника на създаване. Голяма част от красивите и богати рисунки е трудно да пресъздадем в домашни условия, особено ако нямаме художествени умения. За професионалните маникюристи, това не е проблем и биха създали цяло изкуство върху ноктите с лекота. 
Идеите за маникюр, които ще видите в галерията от снимки биха били много полезни за салоните и студията за красота, където за улеснение на клиентите е добре да се поддържа актуална палитра с дизайни за маникюр, която да се предлага. 

Много дами разчитат на вкуса и уменията на маникюриста и когато искат красив и атрактивен маникюр нямат конкретно предложение. В тези случай е добре да имате набор от палитри с предложения от които клиента да избере. За да ви улесним сме подбрали разнообразни и доста интересни идеи, които бихте могли да ги ползвате с тази цел. 

Заповядайте и в нашата фейсбук група Красива жена - мода, козметика,здраве , за да споделите с нас и вашите идеи.


КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.