Какъв бански ще подходящ за плажа, според фигурата?
Всяка дама иска да изглежда добре и най-вече да се чувства удобно в банския, които ще носи на плажа или на басейна. Понякога е трудно да определим какъв бански би ни отивал, които да скрива някои недостатъци , но същевременно да подчертава предимствата на нашата фигура. Изборът на бански костюм трябва да е много внимателен, тъй като именно през лятото и на плажа разкриваме напълно фигурата си и това дали ще изглеждаме добре или не зависи от модела, на който сме се спрели. 
Пясъчен часовник, крушовидна, ябълковидна и правоъгълна форма са основните типове женска фигура. В зависимост от това какво е нашето тяло, трябва да избираме и съответния модел бански.

Дамите с фигура подобна на пясъчен часовник имат добре оформени гърдитънка талия и добре оформено дупе. При тази фигура гръдната обиколка и тази на дупето са с почти или напълно еднакви размери. На тип пясъчен часовник отива горнище тип бриджитка, с което гърдите няма да изглеждат прекалено отпуснати. Бикините не трябва да бъдат прекалено изрязани, а от двете страни могат да завършват с деликатни панделки.

Фигура с ябълковидна форма се характеризира с широки рамене, голям бюст и по-тесни талия и бедра. Принципно жени с такава фигура имат добре оформени крака, а гръдната им обиколна е добре изразена. Те трябва да избират по-широки бикини с висока талия, за да подчертаят красивите си крака. Горнището на банския трябва да е едноцветно с връв около врата.
Размерът на ханша при крушовидната форма е по-голям от този на бюста, но най-ясно изразено е дупето при тази фигура. Бедрата също са доста по-пищни от горната част на тялото. При тази фигура е добре да се спрете на цветни и артистични модели на горнище. То може да има мъниста, принтове и различни щампи, докато бикините трябва да са едноцветни и семпли. 
При атлетичният тип фигура не се наблюдават почти никакви извивки по тялото, а разликите в сантиметри между бюст, талия и дупе е около или по-малко от 10 сантиметра. Дамите с тази фигура трябва да си търсят бански, които визуално ще им добавят повече извивки. Избирайте пъстри и шарени модели с райе или флорални мотиви. Горнището трябва да е с овални чашки и тънка връзка, преминаваща пред бюста, а бикините трябва да имат красив акцент като къдрички.

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.