Абстрактни и лесни идеи за маникюр
Тези от вас, които нямат художествени умения или харесват маникюр с черти, точки, хаотични елементи, всякакви геометрични и преливащи се фигури , могат да изберат една от следващите идеи. Декорацията на абстрактни рисунки е лесна за изпълнение и не отнема много време. Трябва само да впрегнете цялото си въображение и да пресъздадете някоя фигура върху различна част от повърхността на нокътната плочка. Много сполучлив вариант е френският маникюр, чиято бяла лента може да бъде заменена с разчупена и цветна фигура.
За създаване на подобен маникюр може да се използва освен тънка четка и цветни лакове или бои, а и много помощни средства  като самозалепващи се лентички с различна дебелина, изрязани фигури от обикновено широко хартиено тиксо, шаблони за маникюр и лентички за френски или лунен маникюр. Важно е преди да започнете добре да прецените разположението на отделните елементи върху нокътя, така че да има симетрия.
С помощта на възможно най-тънката четка, може да създадете невероятни форми от тънки линии. Може да ги съчетаете в квадрат, правоъгълник дори и цвете. Идеално решение е да ги нарисувате напречно или надлъжно на нокътя, две или три една до друга или във формата на анимационен герои.
Изгледайте следващите видео урока и обърнете внимание на дребните детайли при изработката на маникюра, понякога те са най-важни.


Вижте няколко интересни идеи за маникюр, които се надяваме да ви харесат и да изберете сред тях и вашият. Споделете го с нас в фейсбуг групата - Красива жена - козметика, мода, здраве.КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.