За 5 минути - хитринки за бърз сутрешен грим
Всяка жена знае сутрин , когато бърза за работа и времето не достига, колко е трудно да се свърши всичко. Понякога времето за грим е силно ограничено. Затова е необходимо да имаме под ръка техника, с чиято помощ може да се гримираме за 5 минути. Ако и вие сте от тези дами, тази статия е точно за вас. Вижте няколко хитринки за бърз грим:
Ако сутрин ръката ви трепери твърде много или нямате нерви да направите най-прекрасната и права очна линия, коригирайте грешките си или несъвършенствата с молив за очи в същия цвят. С него ще работите много по-лесно и бързо. Никой няма да забележи тази разлика, а вие ще изглеждате чудесно!

Спиралата (черната е универсално използвана и подходяща за всеки тип кожа и цвят на косата; кафявата хубаво контрастира на руси и светли коси) „отваря“ очите и ги кара да изглеждат по-свежи. Нанасяйте я от корена на вашите мигли до върха им. Няма нужда да вкарвате четчицата в тубичката всеки път, щом искате да минете миглите си – ако го правите постоянно, повече въздух ще навлезе в тубичката ви, който ще благоприятства развитието на бактерии.
Нанесете ружа върху кръглата и издута част на вашите бузи (когато се усмихнете, тя изпъква), продължавайки към ухото. За вашите устни, използвайте гланц с прозрачен или блестящ оттенък, нанасянето му няма да изисква старание (и време). Другият вариант е да нанесете червило, което да отива на тоалета ви или което вие обичате да носите, но поставянето му върху устните ви (прецизно и внимателно), ще ви отнеме повече време, особено ако използвате и молив за устни.
Ако искате да поставите бързо очна линия или молив за очи, използвайте линийка или може дори кредитната си карта, за да очертаете линията.
Поставете кредитната карта върху кожата си, така че да се образува линия, който да започва от средата на долния ви клепач и да стига и до вашето слепоочие, както е показано на снимката. Нанесете течната очна линия по продължението на миглите ви. Сами преценете колко дълга линия искате да направете, използвайки кредитната си карта като линия, по която да се ръководите.
Котешката извивка извън клепача, постигната с очна линия, изглежда чудесно, но за постигането ѝ е нужна опитна ръка. Много по-лесно е да използвате лъжичка, като притиснете изпъкналата ѝ страна до очната ябълка. За постигане на перфектен резултат, е нужно само да следвате контура ѝ с четчицата.
Вместо фон дьо тен и пудра, нанесете лек овлажняващ крем с лек оцветяващ ефект на лицето. Освен че е бързо решение, това е и много по-здравословен вариант.
Когато нямате време да се изкъпете, добро решение е сухият шампоан. За оптимални резултати, е най-добре да го нанесете преди лягане, а не сутрин. Така той ще има възможност да подейства подейства добре и да придаде обем.

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.