30 идеи за летни прически за дълга коса
Един от модерните трендове при прическите това лято е права и дълга коса. Тази форма отива на почти всяка форма на лицето, стига да е подходящо стилизирана. През горещите летни месеци, когато навън температурите са доста високи,   идва момент в които ни се иска да повдигнем косата или да я вържем на кок, опашка, дори да я сплетем на плитка. 
Има хиляди варианти за стилизиране на дългата коса. Може да използвате преса за да я оформите в различни по-дебелина къдрици. Да не забравяме изобилието с различни прически с плитки, с които може дори да се забавлявате. Независимо от плътността и текстурата на косата си, може да се възползвате от нашите идеи за летни и свежи, същевременно модерни прически. Предложенията , които сме подбрали варират от лесни прически за дълга коса до официални прически за дълга коса.

Голяма част от прическите се постигат със сплитане на една или повече плитки, увиване на косата в кок или специфични възли, чието прикрепване може да се постигне с фиби, шноли или със самата коса. Друг почти задължителен елемент е оставянето на свободни кичури , които игриво да се спускат от едната или двете страни на лицето, засилвайки романтичното излъчване на прическата. 


Според повода или ако правите прическа по-малко момиченце, винаги може да използвате различни декорации, като цветя или бижута , втъкани между отделните бримки на плитките или сплетени на венец. 
Разгледайте предложенията за прическа за дълга коса и експериментирайте. Не се отчайвайте, ако не ви се получи от първия път. Споделете в снимка и вашата прическа в фейсбук групата - Красива жена. Харесвате ли дългата коса и бихте ли я носили права?Вижте и няколко видео идеи, как лесно можете да си направите прическа, ако имате дълга коса. В случай, че идеи ви се сторят по-трудно, винаги на своята коса е доста по-трудно, помолете ваш близък или приятелка да ви ги направят. Ще изглеждате впечатляващо!

КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.