Кои са най-подходящите сандали за лято 2017?
Всички свързваме сандалите и летните чехли с море, хубаво време, лято, отпуска и още куп приятни емоции. Това са едни от най-удобните обувки, а и кракът диша спокойно. Все пак за различните случай се налага да избираме различни модели по вид и стил сандали или чехли. Вижте няколко съвета,които ще ви помогнат в избора на удобна и стилна обувка за лятото.
Ако обичате дългите разходки, сандалите флип флоп   са най-подходящия избор в този случай. Сандалите с висок ток не се препоръчват за дълги разходки, защото краката ви са в неестествена позиция, която с течение на времето натоварва тялото. Според доктор Шол, ако трябва да носите високи токчета, най-добре е да изберете тези, които осигуряват достатъчно пространство за пръстите на краката.

Ако харесвате морската вода или водните спортове, то рибарските сандали са тъкмо за вас. Това са обувки за мъже и жени. Въпреки наименованието си, тези сандали всъщност не са предназначени за риболов. Идеални са за водни спортове, защото са направени така, че да позволяват на водата да преминава през и извън крака. Качество, което е особено препоръчително за здравето и хигиената на ходилото.

За водни спортове не са подходящи джапанки или сандали с плъзгаща се подметка. Такива сандали са направени с дизайн за бързо обуване и събуване, което ги прави неудобни в тези случаи. По-подходящ стил са сандалите с лента при глезена, която осигурява по-голяма стабилност на крака.

Като цяло, сандали, които са подходящи за дълги пътувания, са подходящи и за пешеходен туризъм. Ако обаче планирате да се изкачвате по хълмисти райони, трябва да направите по-внимателен избор. В този случай ще се нуждаете от сандали с по-голяма стабилност при глезена. Сандалите за туризъм обикновено имат регулируема каишка за допълнителна защита. Когато избирате спортни сандали, които можете да носите по време на туризъм, потърсете дебели стелки и подметки, с подходяща твърдост и подсилване при глезена.

Подходящите плажни сандали са водоустойчиви с подметка, която обикновено е изработена от каучук или друг еластичен материал, който осигурява добро сцепление. Плажните сандали обикновено се предлагат в разнообразни цветове. Сандалите флип флоп са най-често използваните за море.


Изключително важно е също да обърнете внимание и на свода на обувките, които избирате. Това е съществена особеност за всяко ходило, тъй като има огромно влияне върху позата на тялото. Сводът на обувките трябва да покрива цялата повърхност на ходилото. Това можете да установите, когато в изправено положение, извиете и усуквате ходилото.
Сандалите на ток трябва да стоят стабилно по ходилото, по тази причина регулируемите каишки при петата е основният критерий при избор на удобни обувки. Докато по-плътната каишка осигурява стабилност, модели с много на брой по-тънки каишки изглеждат елегантно и все пак поддръжат петата стабилно. Кои са вашите любими летни сандали?

Wedges сандалите са удобни и много модерни сандали, но все пак са сандали на ток. Ако планирате да бъдете цял ден на крак или по активно ходене, вероятно по-подходящия избор е практични и удобни обувки. За ежедневно ползване, потърсете такива, които са с ток и подметка от корк, каучук или друг мек материал. Те ще изпълняват ролята на възглавница, която ще отнема напрежението.


КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.