Видео уроци: Топ 15 на най-добрите прически за дълга коса 2017 година
Имате дълга коса - чуплива, права, къдрава, омръзнало ви е да я носите спусната, ако е така сте попаднали на точното място. В следващите видео уроци , ще ви предложим интересни и модерни варианти на прически с помощта на които не само ще бъдете неотразима и ще събирате погледите, но ще се чувствате елегантна и красива. Прическите, които ви предлагаме на се трудни за изпълнение, достатъчно е да изгледате внимателно видео материалите и да вникнете в малките детайли, понякога те са най-важни.
В горещите летни дни , дамите с дълга коса имат нужда да я вдигнат и да оформят кок , висока или ниска  опашка. Ако не искате да имате скучна прическа, може да разнообразите , като използвате някои от начините на снимките.

Изгледайте видео уроците и изберете своята прическа, която ще ви създаде не само лятно настроение, но ще направи визията ви модерна неотразима. Не забравяйте да подберете такава, която ще подхожда на стила ви, тоалета или повода за които е направена.
Ако ви е трудно сама, помолете близка приятелка или просто покажете идеята на вашият фризьор. Пишете в коментари, коя е вашата любима  прическа за всеки ден.
КОСА

КОСА
В тази рубрика ще намерите всичко необходимо за вашата коса. Как да я поддържате здрава? Разнообразни идеи за прически за всяка дължина. Модерни и актуални тенденции в цветове и форми. Какви аксесоари за коса да ползвате и много друга интересна и полезна информация.

МОДА

МОДА
В тази рубрика ще научавате всички нови и актуални модни тенденции. Интересни предложения за ежедневен или официален тоалет. Рокли, обувки , бански и всичко друго свързано с модата.

КРАСОТА

КРАСОТА
Всичко за козметиката за лице - грим, пудра, червило, фон дьо тен и други. Тук ще намерите много полезни и интересни съвети за домашно спа - масажи, маски, терапия в домашни условия, грижа за кожата.

СТИЛ

СТИЛ
В тази рубрика ще прочетете много любопитни факти от стила на звездите, модни тенденции за официални, елегантни, бални и булченски рокли. Ще ви разкажем за модните тенденции и облеклото на звезите. Ще прочете и много модни съвети от дизайнерите.

МАНИКЮРИ

МАНИКЮРИ
Тук ще намерите много интересни, модерни, стилни идеи за маникюри. Ще научите много полезна информация, как да се грижите за ноктите и ръцете - домашни маски, продукти за заздравяване и много други. Всичко , което е необходимо да знаете за вашият прекрасен маникюр е тук.

ОБУВКИ

ОБУВКИ
В тази рубрика ще прочетете всичко свързано с обувките. Както много полезни съвети за избора на правилните обувки за вас, така и какви са модните тенденции. Как правилно да съчетавате обувките с тоалета, чантата и аксесоарите.

ЧАНТИ

ЧАНТИ
Всичко за един от най-важните аксесоари за красивата дамска визия - чантата. Как да избираме чанти, съвети, мнения , тенденции. Идеи за съчетания на цветове. Видове и размери чанти. Всичко полезно, интересно, любопитно и модерно свързано с дамските чанти.

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
В тази рубрика ще намерите всичко за аксесоарите, задължително допълнение към тоалета. Кои са подходящите аксесоари за вашата визия? Тук ще намерите всички модни тенденции , както и как правилно да подбирате допълнението към вашата неотразима визия.

ЗДРАВЕ

ЗДРАВЕ
Всичко свързано със здравето, както на цялото тяло, така и на кожата, косата, ноктите. Полезни съвети от специалисти. Здравословни диети и начин на хранене. Лесни упражнения в домашни условия.